A kávé ereje: Budapest Coffee Fest 2017. május 6-7

Végre a kávékedvelők is közelebb kerülhetnek azokhoz az elhivatott szakmabeliekhez, akik új szintre emelték a hazai kávéfogyasztási szokásokat.

Szerző: Szalkai Gergely | info@wine81.com

Az első hazai kávéfesztivál!Ahogy a Nespresso és a kávékapszulák kávéfőzők új szintre emelték az otthoni kávéfogyasztást a szarvasi-kotyogós-instant kávé szentháromságból, úgy törték át a meglévő, megkövesedett kereteket a specialty kávézók, a mögöttük fölvonuló pörkölők, baristák, kávéforgalmazók és bizony a szintlépés következő mérföldköve a szakmai tartalommal kombinált kávéfesztivál, ami eljött, itt van és május 6-7-i hétvégén várja az érdeklődőket az Iparművészeti Múzeumban.

A mindkét napon délelőtt 10:00 és este 18:00 között nyitva tartó rendezvényen a hazai szakmai versenyekkel együtt folyamatos kóstolók, bemutatók és előadások várják a nyitott, érdeklődő, kíváncsi kávéfogyasztókat.

Mi mindenképpen kilátogatunk és megosztjuk tapasztalatainkat, mert szeretnénk, ha a szervező Egyesület a Magyar Kávékultúráért (ami egyben a Specialty Coffee Association magyar tagozata is) kezdeményezése egy hagyományteremtő kezdeményezésből tényleges, akár az ország több helyszínére is eljutó hagyománnyá erősödne az idei tapasztalatok és látogatottság alapján.

Az esemény honlapja: http://www.budapestcoffeefest.hu

A helyszín pedig a Budapest 9. kerületében, a Corvin negyed csomópontnál, az Üllői út 33-37 alatt található Iparművészeti ?Múzeum.

comments powered by Disqus